Group_8b

DORITI SA LUCRATI CU NOI?

Folosim cele mai performante materiale şi soluţii.
Ne desfasuram activitatea in Bucuresti si judetele limitrfe, insa, la solicitarea clientului, ne deplasam oriunde in tara si
strainatate.

  • “Ne rezervam dreptul de a selecta clientela.”

Va asiguram cele mai bune servicii de dezinsectie case !

O locuinta bine intretinuta are nevoie, din cand in cand, de serviciul dezinsectie case. Cu ajutorul serviciului profesional de dezinsectie, veti avea o locuinta schimbata in bine, mai sigura pentru toti membrii familiei si pentru sanatatea si confortul lor.

In cazul firmelor, acestea nu trebuie sa ignore dezinsectia periodica, impusa chiar printr-o legislatie speciala ce reglementeaza acest aspect.

Impactul pe care daunatorii il pot avea in casa dvs. este destul de mare. Cu cat amanati mai mult aceasta operatiune, cu atat veti vedea ca daunatorii sunt mai dificil de inlaturat de acolo. Apelati la dezinsectie case si nu veti regreta alegerea facuta. Nicio afacere nu poate functiona asa cum trebuie daca activitatea nu se desfasoara in conditii igienice perfecte.

In caz de dezinsectie case, noi deplasam la fata locului echipamente profesionale si folosim solutii speciale care nu se gasesc pe piata sau in magazine. Acestea au un efect indelungat si previn formarea unor noi colonii de daunatori in interiorul casei dvs. pentru o perioada de timp indelungata.

Noi asiguram dezinsectie case in cele mai bune conditii, atat pe baza de abonament, cat si ocazional, de cate ori ne solicita clientii pentru acest serviciu. Insa cei care opteaza pentru un contract de prestari servicii cu noi vor beneficia de un pret preferential si de interventii prompte de fiecare data cand au o urgenta in aceasta privinta.

Cu ajutorul nostru, veti scapa de orice fel de insecte sau gandaci care va terorizeaza familia. E timpul sa spuneti adio solutiilor scumpe si aproximative la care ati apelat in trecut. Acum, noi va scapam definitiv de gandaci si insecte, precum si de alti daunatori de acest tip, totul prin interventii bine tintite asupra locurilor celor mai expuse invaziei acestora.

[Continua sa citesti...]

Servicii dezinfecție Covid

  • Dezinfectantul este biodegradabil până la 99.9%
  • Nu este toxic, nu este alergen
  • Anticoroziv (ceață uscată)
  • Nu generează rezistenta la bacterii.
  • Concept marcat CE 0499 (Echipamente medicale)
  • Eficienta de dezinfecție : bactericida, fungicida, virucidă și sporicidă
  • Dimensiunea particulelor dezinfectante (în medie 5 µ) generează un
  • grad de saturație excelent al volumului tratat: fiecare cm2 este tratat.

UNDE DERATIZAM

Deratizare, dezinsecţie şi dezinsecţie (D.D.D.) la: cladiri si birouri publice, depozite si magazii, spitale, scoli, hoteluri, restaurante, apartamente, asociaţii de proprietari, instituţii.

MATERIALE SI SOLUTII

Folosim cele mai performante materiale şi soluţii. Ne desfasuram activitatea in Bucuresti si judetele limitrofe, insa, la solicitarea clientului, ne deplasam oriunde in tara si strainatate.

MANAGEMENT

Datorita unui management tanar si adaptare la noile tehnici si tehnologii, societatea noastra a reusit sa capete popularitate in randul clientilor.

PERSONAL

Seriozitatea si buna pregatire a personalului nostru a reusit sa se ridice permanent la nivelul asteptarilor dumneavoastra.

AUTORIZATII

Firma noastra detine toate autorizatiile necesare pentru desfasurarea activitatii dar si echipamente de ultima generatie pentru orice operatiune desfasurata.

PROTECTIE

Echipele noatre sunt instruite de catre un inspector al protectiei muncii si sunt echipate cu masti, manusi, ochelari, antifoane, halate, combinezoane si genti.